Ирена Кръстева организира конкурса „КОЙ ще си играе с Делян наесен“

Aug 7, 2014     zhelyo     6429
БАР НАЗДРАВЕ - Майката на успешния до 33-ата си година млад мъж и понастоящем 34-годишен безработен мъж на средна възраст обяви намеренията си да му намери приятели, за да може да продължи да си играе от есента.


В състезанието Ирена Кръстева е повикала всички деца от махалата, за да избере от тях приятели на сина си Делян за новата учебна година, като е обещала да не се съобразява кои деца досега са му били приятели и кои са му се присмивали на корпулентната осанка.


Изискванията на любящата майка са да се помага на Делян в училище и да му се дава да преписва, да се гледа в игрите да не се нарани и да му се дават заеми, за да си купува пирожки, кифли и баници, защото са му нужни непрестанно, за да не вземе да му стане нещо.
Досегашните приятели на Делян странят от него, след като много от децата в квартала му се присмяха, че иска да им е цар, а дори най-близките му се правят, че не го познават.


Ирена Кръстева е обещала на всички деца, които се държат добре с Делян от есента, да не ги праща да стоят сами без приятели във Виена.


zhelyo

Срещу какво бихте станали приятели на Делян?

Избери отговор!
Край