Лили Иванова: Какво да направя, че Сорос не дойде на концерта? И за него готвех статус

May 22, 2023     zhelyo     5545
ФЕЙСБУК - Лили Иванова даде обяснение на разочарованите, че е благодарила на Ахмед Доган по време на концерта си пред Елеонора Митрофанова в Народния театър, където доскоро се помещаваше офис на ДПС.  

"Не, недей да ми припомняш на кого съм благодарила. Слушат ме и известни хора, няма как да ги накарам да не слушат. А и на кого е нужна нощта без звездите?" - оправда се любимката на публиката.

Прѝмата на българската естрада обяви, че е благодарна на всеки един свой зрител и слушател, независимо от политическото му и олигархично минало и изобщо не ѝ е до подобни панаири с толкова измислени слънца.
За хората, на които не е благодарила в отделен статус Иванова пожелава да не униват и да знаят, че щастието трябва да се търси - то никога не идвало само, и ако присвоят съдбата на цяла етническа група от народа, да ѝ се обадят.

"И Сорос да беше дошъл, и на него щях да благодаря. Но ми е сърдит, защото го питах как така е дарил $30 милиарда за различни каузи, а мене ме води само на кафе в махалата. От колко години се знаем, винаги е бил сприхав и ми теглеше музиката за без пари от дата.бг. Уж бях смисъла на всеки, ден днес съм вече дъх студен" - допълни легендарната певица.

Сърдити ли сте на Лили Иванова?

Избери отговор!
Край