Тази статия не е кликбейт, прочетете я и се уверете сами!

Aug 16, 2016     zhelyo     3978
ВИМТЕРНЕДА - Интернет се е напълнил с подвеждащи статии с още по-подвеждащи заглавия, чиято единствена цел е да бъдете накарани да кликнете на статията и да осъзнаете, че в нея няма нищо смислено, едва след като вече сте генерирали трафик за няколко рекламни банерчета.


Е, тази публикация не е такава. Наскоро фейсбук обеща да налага санкции срещу кликбейт материалите. Те се отличават най-често със заглавия, съдържащи думички като "ШОКИРВАШТО, ЕКСПЛОЗИВНО, ЕКСКЛОЗИВНО, БОНБА, ШОГ, СЕНЗАЦИЯ, СКАНДАУНО!", или пък са структурирани по начина "Той видя това. Това, което се случи след това, ще накара долната ви челюст да падне".


Заглавието на тази статия такова ли беше? Мисля, че не, но за всеки случай отидете обратно в началото на статията и прочетете пак заглавието, после рефрешнете статията, затворете я и пак кликнете на нея там, от където сте я намерили, за да сте сигурни, че не е кликбейт и ние не ви манипулираме с цел да ви показваме рекламни банерчета, за което нашите спонсори ни плащат.
Вярно е, че тази статия не съдържаше нищо смислено, но пък поне не ви подведе да кликнете на нея и да си изгубите няколко ценни минути от времето за чоплене във фейса на смартфона, за да я прочетете. Или не.

 

Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg/

Кликнахте ли на статията?

Избери отговор!
Край