Агенция ПЛИК излиза с цивилизовано заглавие, което не е кликбейт за тъпаци?

May 2, 2017     zhelyo     3205
ИЗТОЧНИК №1 ЗА ИНФОРМИРАНЕ НА СРЕДНИЯ БЪЛГАРИН - Сензационната агенция ПЛИК, която е лидер в областта на информирането на българите поради късо съединение в Еволюцията, планира публикация, озаглавена по нормален начин.


Шокиращата вест не е подвърдена, но хора с достъп до кухнята на любимия новинарски сайт на народа споделят, че в редакцията на медията ври и кипи.


По заповед от най-високо ниво се експериментира с нормални заглавия, които едновременно нито са кликбейт, нито пък са с лексиката на малоумник и започват с дума като шок, скандал, ексклузивно или гъзобрък, а са ясни и по същество.
"Към момента само може да гадаем какво ще бъде заглавието и да рифрешваме сайта на ПЛИК в очакване то да се случи" - коментират читатели, забравили какво е чувството да кликнат на някакво заглавие и да не бъдат разочаровани от това колко посредствена всъщност е информацията в дописката, чието заглавие е обещавало едва ли не сензационалистка алхимия.


Очакването на нормално заглавие придвижи България в класацията на Репортери без граници и страната ни вече е в топ 1000.


zhelyo

Какво значи кликбейт?

Избери отговор!
Край