Човек, прочел 100 книги за година, не стана преуспял милиардер

Feb 19, 2021     zhelyo     7223
У ТЯХ СИ - Жител на планетата Земя, роден в Асеновград, но пребиваващ временно от 12 години в София, обяви, че не схваща как така нещо не му се получава.

"Четох един пост във Facebook, че най-успешните милиардери в света четат поне по една книга седмично, стават рано, не пият, не пушат, записват си задачите за деня, за да са по-организирани и не си губят времето с четене на постове във Facebook" - подемя историята на разочарованието си 31-годишният обречен на анонимност клетник.

"Аз последната година прочетох дори по 2 книги седмично. Няколко класики, малко поезия, множество биографии и книги за самоусъвършенстване. Но сега съм дори по-беден и неуспял, отколкото бях преди книгите" - споделя недоумяващо той.
Той допуска, че може би просто трябва да навакса с магическото четене на книги, което автоматично превръща някого в умен и успял.

"Ще пробвам с тая книгата за гарвана на тоя идиот от Не!Новините. Ако след нея не стана милиардер, не знам вече какво да чета" - почти загубил надежда е той.


снимка: Петър Димов

Колко книги годишно четете?

Избери отговор!
Край