Алена закла куче в ефир, предсказа каква ще бъде седмицата за вас

Oct 26, 2020     Венелин Костадинов     4114
Седмицата за вас ще бъде успешна, но не са изключени и трудности. Освен това ви предстои пътуване в следващия месец, а близък приятел може да ви завиди за нещо.

Това прогнозира известната астроложка Алена, която този път закла куче в ефир, след което близо 10 минути гадателства по вътрешностите му.

“Ето, виждате, че сърцето е здраво, което значи, че ще ви върви в любовта. По стомаха обаче се виждат следи от язва, така че ви съветвам да внимавате в отношенията с колегите си на работното място”, заяви Алена, заровила ръце в бедното животно пред одобрително кимащите водещите в студиото на bTV.
По думите на астроложката гледане на вътрешности на куче е уважавана наука, която се практикува от векове със 100% точност, също като астрологията.

Тя обеща през следващите дни да изненада зрителите с нови гадателства, които ще им помогнат да взимат ежедневни решения, като това дали да си купят техника или да сключат нова сделка във фирмата. Така съвсем скоро в национален ефир ще може видим хвърляне на боб, леене на куршум, гадаене на карти “Ю-Ги-О”, както и самата Алена, танцуваща гола около огън.

Кое важно решение отложихте по време на ретроградния Меркурий?

Избери отговор!
Край