Оставката на Борислав Михайлов е открадната снощи, той остава президент, докато не бъде върната

Nov 28, 2023     zhelyo     3272
БОЯНА - Оставката на Борислав Михайлов, повече от успешен президент на Българския футболен съюз, беше явно открадната по някое време миналата нощ.

"Е тука я оставих вчера, заклевам се. Някой я е взел и сега я няма. Дано да е станала грешка, но подозирам, че някой зложелател я е откраднал. Сега се налага да стоя президент, докато не се намери оставката" - заяви изуменият президент на БФС.

Кражбата се случи часове след срещата на Изпълкома, където той обяви своето оттегляне и изложи своите приноси и критиките, с които се е сблъскал по време на своето фантастично и невероятно управление. 
Разследващите органи предполагат, че става дума за грабеж с цел откуп, тъй като оставката на Борислав Михайлов е много ценна и е едва втората по рода си.

Фенове на родната футболна игра допуснаха, че може би оставката не е открадната наистина, а се цели по този начин за пореден път да се протака промяната начело на родния футбол. Те бяха определени за лунатици, тъй като кой нормален е любител на българския футбол.

Къде е оставката?

Избери отговор!
Край