Абитуриентка преби баща си, подарил ѝ изкуствен интелект вместо изкуствен бюст

May 27, 2024     zhelyo     2153
ВАРНА - Зрелостничка нападна баща си, след като той ѝ подари годишен абонамент за изкуствен интелект вместо козметична операция за по-стегнато и привлекателно виме.

Свидетели разказват, че скандалът е избухнал по време на семейното празненство за завършването на средното ѝ образование в ресторант, като бащата е цитирал финансов недостиг, тъй като само капарирането на заведението е било на стойност, колкото трансферния бюджет на Борусия (Дортмунд) за настоящия сезон.

Веронеса Климбичкова (19), облечена в абитуриентска рокля от Асеновград, е нанесла средна телесна повреда на своя родител 2, който е бил спасен от присъстващи на тържеството от фатален край.
"Не е прав син ми. Измени на традициите, вместо да ѝ подари един бюст. Тоя изкуствен интелект нито се яде, нито се пипа" - оправдава внучка си баба ѝ Винета, на която е кръстена наполовина тесногръдата побойничка.

"Мислех, че ще оцени нещо, което може да ѝ помогне с университетските проекти или да си оптимизира профила в онлифенса. Тя ми се развика, че нямало как да се покаже с тия катми в онлифенс, след което ме изши с оливерника от масата. След това не помня", споделя бащата Нафтилин Климбичков, родом от Провадия, почти умрял във Владиславово.

 

Какъв е най-добрият подарък за абитуриентка?

Избери отговор!
Край