Фен на Тотнъм обеща на половинката си, че мачът с Милан ще е като P.S. I Love You

Feb 14, 2023     zhelyo     3059
СВ. ВАЛЕНТИН - Симпатизант на лондонския футболен клуб обеща на романтичната си половинка това, което тя иска, но по друг начин.

"Да, сърцераздирателна любов, романтика и опит траурното настояще да бъде превърнато в едно розово бъдеще. Вместо да гледаме за трети път P.S. I Love You, нека да гледаме за 10 път само тази година мач на Тотнъм" - заявил несломимият романтик.

32-годишният С.П. обещал на изгората си, че независимо от резултата от мача, ще има реванш за разлика от романтичната драма от 2007 с Хилъри Суонк, Джерард Бътлър и тази русата от Приятели, дето прилича на жената на Даниел Леви.
Дамата на фена на шпорите се съгласила, но при едно условие - ако Арсенал станат шампиони, да изгледат два-три филма на Уди Алън, за да си оправел настроението. Привърженикът на Тотнъм си капарирал парцел в Бакърена фабрика.

Междувременно фенка на Милан, която няма понастоящем с кого да сподели романтичния празник, призова свалячи към смелост, обявявайки, че защитата ѝ е най-слаба в историята и всеки може да ѝ вкара.

Как празнувате Свети Валентин?

Избери отговор!
Край