Седмичен не!хороскоп: 13.05 - 19.05

May 13, 2019     beasta     4226
Овен - Обяснявате на жена си, че не започвате ремонт вкъщи, за да не стане като с центъра на София, където ремонтът продължава години, скъпо е и накрая пак е некачествен.

  Телец - В интернет ви лепват етикет на скандална личност, без дори да знаят, че носите къси гащи с дълги, а не с маратонкови чорапи.

  Близнаци - За да сте в крак с метеорологичните условия навън, ще прекарате седмицата в постоянен плач, студ и пълно разочарование.
  Рак - Молят ви да не ходите на абитуриентски бал, на който сте поканени, защото никой от завършващите няма нужда от вашите теории за безсмислието и горчивината на живота.

  Лъв - Питате жена си защо иска да ходите на театър, след като така или иначе всяка вечер имате драматично представление на живо по повод колко ракия е нормално да се пие.

  Дева - След рутинен стоматологичен преглед и информацията, че имате 12 пломби за правене, проучвате варианта дали няма да е по-евтино и ефективно направо да си сложите чене.

  Везни - Боядисвате си мустака с надеждата, че това ще ви подмлади, но не взимате предвид факта, че това работи само при мъжете.

 
Скорпион - Изтриват ви името от семейното завещание, заради идеятва ви да превърнете семейната къща в център по паневритмия.

  Стрелец - Влюбвате се по-силно откогато и да е било и то не в определен човек, а в стрък пащърнак.

  Козирог - Правят ви комплимент, че изглеждате страхотно, а вие не смеете да да издадете, че най-вероятно се дължи на стомашните киселини.

  Водолей - Пишете собствена Стратегия за децата, в която залагате точка, че можете легално да си набиете детето, ако го хванете да си тананика песен на Криско.


Риби -  Отказвате участие в Черешката на тортата, защото от черешите получавате газове.

Каква зодия е домашното насилие?

Избери отговор!
Край