Седмичен не!хороскоп: 27.01-02.02

Jan 27, 2014     zhelyo     5354
Разкрепостете себе си, преди някой да го е сторил насилствено, идва 2-ри февруари, не е като да няма удобни поводи. Ето ви бъдеще:


Овен – Вълнуващо ски-спускане ще ви сближи интимно с вечнозелено борче, после ще се оправдаете, че сте били пияни, а на него няма да му пука и дори няма да ви се обади.


Телец – Ще ви обвинят, че сте политическа патерица, без да знаят какви зверски усилия полагате, за да имитирате нормална походка, без да се подпирате на бастун.
Близнаци – Предвид скромните ви познания в областта, в която работите, е цяло чудо, че никой не е умрял от некомпетентността ви.


Рак – Ще се опитате да впрегнете хъскитата си да ви теглят в шейна, въпросните ще маркират шейната като собствена територия и ще избягат.


Лъв – В сряда ще проспите най-важния ден в живота си, след това повече никога няма да имате важни дни, нито пък кой знае какъв живот.


Дева – Ще се опитате да постигнете безсмъртие, приемайки около килограм и половина витамин C, ако се получи - кажете.


Везни – Въздържайте се от това да бъдете себе си, крепостните селяни срещат все по-широко неодобрение.
Скорпион – Ще се напиете брутално с евтина водка, а на другия ден дори няма да имате махмурлук, най-вероятно защото ще сте умрели.


Стрелец - В четвъртък ще изпушите последната си цигара, а час по-късно ще запалите първата, откакто се спрели да пушите.


Козирог - Предлагате на децата си сладолед, знаейки, че ще откажат заради студа и ще можете лятото да им натяквате, че като сте ги карали, те не са искали.


Водолей - Пишете на бившето си гадже в опит да разясните всичко неизказано, трогнат от жеста, той ви признава, че ви е изневерил само 17 пъти.


Риби - Ще се сблъскате челно с произведение на изкуството, окачено по-ниско от необходимото, цицината ще остане няколко дни.
Родените през тази седмицa притежават смукателна сила на пъпа, равняваща се на черна дупка и половина.


beasta

Колко бъдещета сте имали днес?

Избери отговор!
Край