Седмичен не!хороскоп: 20.02 - 26.02

Feb 20, 2017     zhelyo     5699
Февруари е по-къс месец, но е също толкова неприятен, колкото и другите, което е доказателство, че ниските неща също може да са смотани и обувките на ток въобще няма да ви помогнат.

Овен - Предлагат ви да играете роля на машина за гласуване в една от секциите на изборите, не заради математическите ви умения разбира се, а заради възможността да ви подкупят с не повече от парче шпек салам.

Телец - Почти сте убедени, че ако ви платят достатъчно, ще се коалирате и вие с кой да е политически блок, къща или гарсониера в Люлин 4.
Близнаци - За да сте солидарни с жена си, на която ѝ предстои месечното неразположение, ще получите 5 дневно разстройство.

Рак - Ще постигнете пълно спокойствие с осъзнаването, че вече сте стигнали най-ниската точка в живота си и по-надолу няма накъде вече.

Лъв - Започвате да следите активно тенис, не защото ви харесва спортът и го намирате за интересен, а за да опитате нови спортни залози, звездите подсказват, че пак ще загубите пари, балъци.

Дева - Разглеждате света с Google street view и спестявате няколко хиляди лева от скъпи екскурзии, магнитчета за хладилник ще си поръчате от китайските сайтове.

Везни - Ваши неприятели ви правят вуду-кукла и я потапят в гореща паница с шкембе-чорба, противно на очакванията - на вас ви допада и се радвате на вкусно джакузи.
Скорпион - Най-накрая ще се случи рязка промяна във финансовото ви положение, за съжаление приходите ви ще се предвижат в посока надолу, вместо нагоре, но майната им на парите, банки фалират, защо не и вие.

Стрелец - Правите си провокативна прическа, надявайки се, че хората ще обръщат внимание единствено на нея, докато небрежно ги преджобвате и лишавате от скъпите им телефони.

Козирог - Започвате Великденските пости с надеждата, че молитвите ви за плосък корем ще хващат повече и за лятото ще сте готови.

Водолей - Търсите автобиографични книги, но не на богати и успели хора, а на пълни загубеняци и нещастници, за да се почувствате по-добре от неуспеха на другите.

Риби - Остарявате като катедрала, но от българските, покривът тече, а парите за ремонт отиват за скъпи вещи и ненужен лукс.
beastafk

Коя е най-средната зодия?

Избери отговор!
Край