Седмичен не!хороскоп: 08.06 - 14.06

Jun 8, 2015     zhelyo     5423
Лятото е тук, спрете да имитирате работа, отворете си сайдер и вникнете в бъдещето, за да не вникне то във вас и да заболи.


Овен - Тюхкате се, че си купихте къси панталони, вместо рокля, с която теститисите ви биха се охлаждали значително по-добре.


Телец -  Сбъдва се мечтата ви за шестица от ТОТО-то, само че идва в пакет от две уцелени тройки.
Близнаци - Сега е времето да започнете тренировки и диети, ако искате лятото на 2019 да не се срамувате от тялото си и да можете да излезете от апартамента си.


Рак - Пишете на Бойко да ви отстъпи държавния хеликоптер, щото ще си ходите на село и не можете да ги траете тия задръствания.


Лъв - Убедени сте, че трябва да открият ваша статуия в София като символ на провинциалиста, почти успял да се интегрира в големия град.


Дева - Налага ви се да вземете трудно решение, затова подхождате по най-логичния начин: напивате се и заебавате всичко.


Везни - Мечтата ви да станете благордник се сбъдва, Цар Киро ви признава за негово производство, макар и без бандерол.
Скорпион - Проверявате наличните си средства в банката, указва се, че нямате такива и дори трябва да дадете 100 лева, понеже сте балъци.


Стрелец - Над вас тегне проклятие - всеки плод, който закупите в следващите 5 години, да бъде сладък точно толкова, колкото е Делян Пеевски по бански.


Козирог - Вписват ви в Червената книга като изчезващ вид, след като съобщавате, че можете да кажете азбуката, докато се оригвате.


Водолей - Готвите тиквички по гръцки: купувате 2 тона тиквички, теглите 10 кредита, за да ги платите  и после не внасяте вноски по нито един от тях.


Риби - Лежите си на плажа, когато внезапно ви замирисва на вкусно печено месо, чудите се да се скриете на сянка или да се захапете, за да утолите глада.
beasta

Кое ви е ретроградно тази седмица?

Избери отговор!
Край