Седмичен не!хороскоп: 07.12 - 13.12

Dec 7, 2015     zhelyo     5052
Хубаво, лошо, това ви е бъдещето и недейте се оплаква много, щото можеше да живеете в Конго и щяхте да нагъвате банани по цял ден.


Овен - Притеснени сте, че коледните празници и голямото плюскане са съвсем близо, а вие още преди тях сте дебели.


Телец -  Изненадани сте, че на фирменото парти миналата година играехте Снежанка, а сега ви дават ролята на Дядо Коледа, понеже най-много си приличате.
Близнаци - Въпреки, че супермаркетът е празен, вие от сантименталност си представяте, че сте на опашка за банани и седите пред тях поне 2 часа.


Рак -  Търсите си оправдание, за да се отървете от домашния аквариум, обявявайки на детето си, че Никулден продълажава цяла седмица и трябва да изядете всички рибки.


Лъв - Спуквате се да работите предпразнично, неосъзнавайки, че въпреки това ще ви се наложи да работите и по време на коледните празници.


Дева - Припявате си известен рефрен от популярна в момента песен, когато неочаквано получавате между 4 и 5 удара с чук по главата.


Везни - Намирате куфарче, пълно с пари, които изхвърляте и запазвате само куфара, понеже ви трябва място, където да спи котката. Да, толкова ви е акъла.
Скорпион - Не сте сигурни дали не навлизат прекалено много в личното ви пространство, щом изведнъж усещате, че не сте сами в пижамата си.


Стрелец - Искате да се преместите в друго жилище, тъй като се губи чарът на изхвърлянето на боклук през прозореца, когато сте на 1-я етаж.


Козирог - Отсега започвате с тренировките за хвърлянето за кръста на Богоявление, като за начало се хвърляте във ваната, по-късно обмисляте и да я напълните с вода.


Водолей -  Седмицата ви ще скучна и безинтересна, точно както и целия ви оставащ живот, който впрочем не е чак толкова много, но звездите не искат да издават.


Риби - Купувате 4-5 кила плюшени играчки, които да запълнят липсата на истинско животно, с изненада обаче научавате, че те също акат и цапат.
beasta

Какво крие мъглата?

Избери отговор!
Край