Седмичен не!хороскоп: 03.10 - 09.10

Oct 3, 2016     zhelyo     7422
Октомври ще стане студен, като сърцето ви, когато разберете, че никой не ви обича, понеже сте грозновати. Вижте си бъдещето, за да не ви види то:


Овен - Сигурни сте, че след като изберат Цецка Цачева за президент, ще докажем веднъж завинаги, че българките са най-красивите жени в света.


Телец - Безуспешно ще се опитате да заместите Пеевски от бизнес сцената в България, явно не е достатъчно да имате неговите килограми.
Близнаци - Отказвате цигарите в полза на ракията, не ставате по-здрави, но поне намаляват дупките от изгорено по дрехите и покривките.


Рак -  Попадате в задръстване, но не ви е яд, защото не сте единствения балък, излязъл сам с колата си, почти всички други са така.


Лъв - Иска ви се да сте пенсионери вече и да си почивате, но знаейки какви са пенсиите в България, ви е страх да не умрете от глад преди да сте си починали.


Дева - Опитвате се да прибавите едно наум, докато смятате, но изпадате в мисловен колапс и се събуждате на другия ден.


Везни - Замисляте се дали да не си направите пиърсинг на носа, но се отказвате, защото разбирате, че така ще приличате още повече на диво прасе.
Скорпион - Водят ви на романтична разходка в циганския квартал на града ви, за да ви покажат, че ако не слушате, ще ви продадат за 30 лева и вече ще живеете там.


Стрелец - Ще се прочуете със стила си на обличане, който най-лесно може да бъде описан като селско-хамалски.


Козирог - Точно като в анимационен филм се подхлъзвате върху бананова кора, но за разлика от филмчето, цицината ви на главата ще трае поне месец.


Водолей - Пробвате да продадете достойнството си на Женския пазар, но единствена оферта, която получавате е бартер срещу кутия цигари без бандерол.


Риби - Мечтаете си за професия, в която по цял ден дегустирате сладолед, но вместо това е по-вероятно да ви се наложи да го приготвяте или да миете машината.
beastafk

Какъв ще е Меркурият този месец?

Избери отговор!
Край