Седмичен не!хороскоп: 01.09-07.09

Sep 1, 2014     zhelyo     5627
Месец септември нахлува като руски военни на украйнска територия или ако не се интересувате от политика - като бургазлия в магазин на Адидас. Какво друго, само в не!хороскопа:


Овен - Желанието ви да гледате фантастика, без да давате пари, се сбъдва с посещение на църковна служба.


Телец - Ще ви се случи невъзможност да задържате храна в тялото ви за повече от 2 минути, не се ядосвайте, така се отслабва.
Близнаци - Очаква ви трудна седмица, изпълнена с много задължения, проблеми и анти-възпалителни лекарства.


Рак –  Съдят ви за престъпление срещу човечеството, задето сте записали 6-годишния си син на балет.


Лъв – Решението ви най-накрая да излезете от вкъщи и да се появите на плаж предизвиква съмнения за албинизъм, подигравки и изгаряне 4-та степен.


Дева - Размишленията ви какви бихте били, ако бяхте живи преди 200 години, се резюмират от: все толкова смотани.


Везни - Лъжете, че си ходите на село, заради чистия въздух, докато всъщност просто се налага някой да издои козите.
Скорпион - Опитът ви да се ограмотите с четене пропада, понеже не се намира някой, който да ви каже, че женските списания трябва да се ползват като разхлабително, а не образователно средство.

Стрелец - Съседите ви от блока се страхуват, че ще умрете сами заедно с 24-те си котки, успокоявате ги, че вие имате само 23 и почти смогвате с изхранването им.


Козирог - Щастливи сте, че успявате да предвидите, че за екскурзията ви до Перник не ви трябва хотел, щото като ви разбият главата, така и така ще спите в болница.


Водолей - Предлагат ви да станете рекламно лице в кампания за защита на тюлените, понеже имате същия слой подкожна мазнина като тях.


Риби - Като малки сте били надарено и умно дете, сега не сте нито едно от двете, но тази седмица.. не, нищо няма да се промени, все така ще сте си.
beasta

Кой отговор е астрално съвпадащ с вижданията ви за асцендент?

Избери отговор!
Край