Седмичен не!хороскоп: 01.05 - 07.05

May 1, 2017     zhelyo     6322
Тази седмица понеделникът е безработен, което начи, че и не!хороскопът е без увод!


Овен - Докато се опитвате да се стреснете, за да спрете да хълцате, откривате, че нищо не върши по-добра работа от снимка на Кристина Патрашкова.

Телец - Надявате се, че за предстоящия си рожден ден ще получите нещо по-смислено от миналогодишните летни чорапи с изрязани пръсти.
Близнаци - Осъзнавате, че невъзможността да произнасяте хубаво буквата “Р” наистина е чаровна с оглед останалите далеч по-неприятни прояви на личността ви.

Рак - Мечтаете си да се сдобиете с тяло като на Кличко за предстоящото лято, за съжаление страстната ви любов към еклерите ще застане между вас и мечтата ви.

Лъв - Създавате една от онези безполезни петиции, в които искате всяка работна седмица да е само с по 4 дни, понеже всички имат нужда от почивка след уикенда, особено ако са го прекарали качествено.

Дева - Не спирате да коментирате боксовия мач между Кличко и Джошуа с експертното си мнение на пернишка домакиня с двайсетгодишен стаж.

Везни - За Деня на труда подобрявате рекорда по следобеден сън, събуждайки се малко след Гергьовден, за съжаление това ви постижение не се оценява финансово.
Скорпион - Съгласни сте, че очите са огледало на душата, не разбирате само какво тогава значи наскоро излезлия ви там ечемик.

Стрелец -  Не разбирате защо Ким Кардашиян е по-известна и богата от вас, след като имате еднакво огромни и наситени с целулит задници.

Козирог - Решавате, че ще спасите агне, като на Гергьовден ядете само салата, логиката ви обаче куца, защото родителите ви така или иначе ще заколят горкото животно.

Водолей - Впечатлени от развитието на технологиите и възможностите на кухненските роботи, се замисляте защо въобще ви е жена, след като робототът едва ли би ви вдигнал скандал затова, че сте купили бира вместо хляб.

Риби - Избягвате да ходите на битака, защото знаете, че ще похарчите всичките си пари и ще се наложи да застанете на някоя от сергиите, разчитайки, че някой ще отдели 50 лева и ще ви купи.
beasta
 

Каква зодия е трудът?

Избери отговор!
Край