Заря над Лозенец спря руската високоточкова ядрена ракета "Сармат"

Jun 7, 2022     zhelyo     5984
ЯПОНСКИЯТ ХОТЕЛ - Фойерверки, пуснати поради някакъв битов повод от типа на годишнина от раждането на селяк, се оказа успешна ПВО срещу ядрената ракета на Русия.

Изстреляната срещу страната ни като отговор на недопускането на самолета с руския външен министър Сергей Лавров за посещение в Сърбия междуконтинентална балистична ракета е била спряна съвсем случайно.

"От Мурманск до София ракетата е минала за 17 секунди, но за нещастие България е била въоръжена от НАТО със забранено оръжие за защита от високоточковите ни ракети. Това няма да свърши така" - сподели шефът на Роскосмос Димитри Рогозин между две глътки лакочистител.
Русофилите в страната изрразиха съжаление, тъй като ядрените бойни глави на ракетата са щели да донесат заслуженото за народните изменници, докато праведните нямало да усетят нищо.

"Дано великата братска Русия изстреля нова бомба, въпреки че са скъпи и не заслужаваме. Но поне няколко вакуумни Искандера да ни пратят!" - написа във Facebook изключително разумна и гледала клипчета дама с профилна снимка, на която не е сигурна къде точно да цъкне, за да стане селфи, а, то взе, че стана.

Как ще ви се отрази една високоточкова ядрена бомба?

Избери отговор!
Край