Все повече туристи избират пътуване в бъдещето, когато океанът ще е дошъл по-близо до тях

Aug 4, 2017     zhelyo     4136
ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ - Туризмът по света днес претърпява сериозен крах, алармира министър Николина Ангелкова, престорила се на аларма или чавка.


Мнозина предпочитат вече да не пътуват в пространството за своята почивка, а пътуват във времето, което удря в приходите много настоящи хотелиери, ресторантьори и таксиметрови копърки, разчитащи хората да са неориентирани.


"Пътуваме вече от няколко лета с 30 години напред. Тогава нивото на световния океан е такова, че нашия блок е на 2 метра от морето. И има квантови компютри с квантово порно. Не бих почивал по традиционния начин в настоящето, по-скъпо и скучно е" - споделя човек, живеещ в Пазарджик.
Пътуването във времето удря абсолютно целия туристически бранш, тъй като хората си остават по домовете и си знаят къде може да се яде, което превръща бъдещето в епоха без клети чичовци-викачи по кръчмите.


Представители на туристическия бранш се събраха да обсъдят какво да правят и решиха да пратят мутри в бъдещето, за да вгорчат почивките на хората и те да се върнат в наше време.
Край