Тръмп идва в България на 5 април, замества руския патриарх за Великден

Apr 3, 2018     zhelyo     11272
Следният текст е изпълнен с продуктово позициониране от книжен характер. 

БЪЛГАРИЯ
- Нов разкошен гост от световно значение ще посети България за месец. Доналд Тръмп ще пристигне у нас навръх първото боядисване на великденските яйца.

Той ще дойде в качеството си на самопровъзгласен духовник, който ще изпълни функциите на руския патриарх Кирил, тръгнал си от страната ни със смесени чувства след посещение във връзка с честванията на 3-ти март.
Американският президент идва само 10 дни след гастрола на друг свтовен лидер - турския държавен глава Реджеп Иведик Ердоган, който проведе разговор с цяла Европа насред Евксиноград.

"Наскоро открих, че съм източноправославен и религията изобщо не ме вълнува, докато не мога да извлека някакви лични ползи от нея. Затова за мен ще е чест да обиколя три пъти черква и да се снимам с другите руски агенти в български храм навръх този светъл празник. Ще бъде най-великото нещо някога!" - заяви Тръмп в twitter между коментар на предаване по Fox и обвинение в лов на вещици към разследващите го за разни неща институции в САЩ.

Очаква се среща на високо ниво между Тръмп и Ахмед Доган, в което двамата най-светли умове на света в момента да обменят вижданията си за световния мир, хидроинженерството, семейните ценности и къде да бъдат настанени руските дипломати, изгонени от другите държави по света.

"Идвам още в четвъртък, очаквайте ме да спечеля еднолично боядисването на яйцата. Невероятно добър съм в това, всички го знаят" - не пропусна да се изтъкне лидерът на свободния свят.

В други съвсем истински вести - книгата "Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре" излиза на 5 април изцяло на най-великолепния български език. 

Как да посрещнем Тръмп?

Избери отговор!
Край