Симонян с нова идея: С ядрени бомби да се стопят ледниците в Антарктида и океанът да залее света

Oct 9, 2023     zhelyo     2418
МОСКВА - Интелигентната и съвсем вменяема главна редакторка на руската сестринска на Не!Новините медия RT не се отказа съвсем от миналоседмичната си идея за използване на ядрено оръжие за стратегически цели.

След като пропадна идеята на Маргарита Симонян за взривяване на атомба бомба над Сибир, така че силният магнитен импулс да спре технологичната свързаност по света, защото математиката не излезе, тя направи друго предложение.

"Ако взривим ядрена бомба в Антарктида, която е неутрална държава, ще стопим ледниците и световният океан ще се надигне и ще залее всички сатанисти. Малко да охладят страстите си срещу Русия и ръководството на Руската федерация, че са се разгорещили" - споделя тя в ефира на достолепния и харизматичен водещ и стабилен във всяко отношение Сольовьов.
Този път Симонян се е подготвила и е обезпечила идеята си срещу технически критики, за да избегне съмнения, подигравки и човеконенавистни коментари от своите опоненти.

"Да, факт е, че и Русия ще пострада, имаме доста ниски територии, но отново ще сме най-голямата и велика страна. Докато другите са при рибите, ние ще се радваме на хайвер и свобода!" - уверена е тя.

Колко атомни бомби ще стопят Антарктида?

Избери отговор!
Край