Шведска либерална партия номинира гей кенгуру двойка за евро-депутати

Mar 21, 2019     Македонски     4465
СТОКХОЛМ - Знаем си, че народ, дето яде кюфтета със сладко от боровинки, нещо го не бива, но светлинка в тунела се появи днес, след като нещата са на път да попаднат в ръцете на кенгури.

"Горди сме да номинираме Туско и Юнко за наши представители в европейския парламент" - каза пиарът на шведската крайно либерална партия, който до 2002 е бил жена, след това става мъж, а в момента се казва DHPs4J69X96.

Партията се отличава с това, че нейни членове са няколко папагала, тюлен, както и множество хора, които са нонбайнъри, нонглутенови същества, за които изречението “Снощи пихме бира с приятели и гледахме мач, докато жените бяха по магазините" предизвиква кома.
"Действително е интересно, че в партията няма хора, които физически да приличат на класическата представа за шведи, но това не значи, че не са" - коментира по случая човек от БФС, който не разбрахме защо се изказва пък сега.

Български агенции за набор на работна ръка започнаха да набират кандидати за партия в Швеция, която да защитава българските интереси. Очаква се българските политици в скандинавската държава да са под пара летните месеци, когато да обеждават средняците в шведския футбол да не бият много българските грандове.

Македонски

Имате ли претенции с кого шведите да пълнят Европарламента?

Избери отговор!
Край