Шотландия обяви референдум за присъединяване към нас, българските студентки там били супер

Jun 14, 2021     Radoslav Nedelchev     8075
ШОК БОМБА БУМ РЕФЕРЕНДУМ - Ново крило на Шотландската национална партия разглежда възможността страната да се присъедини към България, за да може да се гордее и тя с красивите си жени.

"Първият министър Никола Стърджън си е потомствена българка и празнува имен ден на Никулден", коментираха политици. "Проблемът е, че дори на нея вече почна да писва от тукашните скумрии, а българските студентки са друга риба."

Напомняме, че преди няколко години шотландци отново поискаха да се присъединят към нас, за да ни използват лиценза за членство в ЕС след Брекзит, който референдум обаче не събра нужната подкрепа и партийци твърдят, че ако финесът и елегантността на българските студентки тук не убеди хората в нуждата от това, няма какво друго.
Българи изразиха съмнения, че шотландците съдят за жените ни само от студентките, които поначало са качествен материал и ако средностатистическият шотландец прекара два часа на опашка у нас пред произволно гише и стросната администраторка му се скара, едва ли ще е много очарован.

Това за пореден мобилизира националистите в България, които изригнаха: "Не щем джендъри с карирани полички, които да свирят на гайди по българските поляни и да плашат овцете. Животните имаме предвид, а не тия, които са доброволно ваксинирани." уточниха те.

Как да обезпечим един такъв съюз?

Избери отговор!
Край