Русия е победила още през март, но проамериканските медии и власти у нас го крият от народа!

Jul 10, 2023     zhelyo     3908
ДОНБАС - Русия е изпълнила всички цели на Специализираната военна операция във вече бивши територии на Украйна и я е демилитаризирала, спряла е присъединяването ѝ към НАТО и е секнала всички националистически настроения сред украинците!

Тази хубава новина за всички, обичащи и стремящи се към мир и любов, всъщност не е новина, а е факт още от 23 март тази година!

Това е научила една българка на среща лично с Владимир Путин, който ежедневно се среща с хората в кабинета си, докато на Запад описват, че се крие в бункер и има армия от двойници!
53-годишната Филипинка Стойчева-Гвайзер сподели още детайли от срещата си с руския президент, който ѝ е споделил, че украинските военни сили са се предали в плен до един в края на март, а цялото им западно въоръжение е унищожено или рециклирано, тъй като не ставало за използване поради отвратителното си качество!

"Не ни казват, защото искат да ни контролират и психясват. Искат да ни държат във война, за да ни грабят, извращават и да ни мобилизират. А война няма. Мирът отдавна е факт, Русия логично победи и превърна Донбас в едно невероятно място за живеене. Отворете си очите и почнете да четете и гледате истината!" - споделя тя!

Има ли война?

Избери отговор!
Край