Русия разчита на граждански отряди да построят Южен поток напук на ЕС

Apr 21, 2014     zhelyo     5162
МОСКВА, ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ - Председателят на управителния съвет на Газпром Алексей Милер обяви, че енергийният гигант няма да спре проекта Южен поток напук на нежеланието на ЕС.


"Говорих с Путин стигнахме до съгласие. Спонтанни граждани, въоръжени с калашници и трудови пособия, ще построят проекта. Разчитаме на будните граждани в страни като България, Гърция и Италия да вземат нещата в свои ръце напук на еврогейските потисници" - сподели Милер пред угодните медии.


Проектът за газопровод бе замразен от страните в ЕС като знак на среден пръст и санкция за политиката на Русия спрямо кризата в Украйна, но това не отказа съветското правителство от геополитическите му планове.
"Да, готови сме да построим Южен поток, защото нашите правителства са част от юдео-масонската конспирация срещу православието и Русия" - обявиха спонтанни хора с необозначени военни униформи, обявили готовност да тръбопроведат.


След като бъде построен Южен поток, газта по него ще бъде безплатна за строилите го, обещаха от Газпром с честна мъжка дума.


zhelyo

Бихте ли строили Южен поток със собствени труд и средства напук на ЕС?

Избери отговор!
Край