Русия се двоуми за Донецк, Ванга предрекла само Крим

Apr 8, 2014     zhelyo     7825
ДОНЕЦК, НЕ Е ЯСНО ОТ КОЯ СТРАНА Е ВЕЧЕ - Русия се колебае дали да инициира референдум за присъединяването на Донецка област към рамките на Федерацията, понеже баба Ванга е предрекла подобна съдба само за Крим.


Руският президент Владимир Путин е провел светкавични консултации с руски и български агенти от КГБ, които е трябвало да се сетят дали пророчицата от Рупите е споделила нещо за Донецк приживе или пост-мортем в анонимни интернет сайтове.


Разузнаването обаче доложило, че Ванга не е предрекла нова анексия и затова Русия се колебае дали да се полакоми и да прилапа поредно парче от Украйна. Пророчицата е имала свръхсензитивни длани, усещаши дължината на светлинните вълни и така могла да нарежда Кубчето на Рубик, което внушава на руските власти и общност геополитически респект.
"Крим ке падне" - сочи предсказанието на Ванга, дадено пред академик Амосов още през 80-те, наред с "Курск ке потъне" за подводницата и "Кричим ке върже", явно за Митко от Кричим, научило столиците на държавите като едни благополучен папагал.


Същевременно на изказване от страна на американския републиканец Пат Бюканън, че Господ е на страната на Путин, Господ сподели, че си е дал почивка и не е на ничия страна, защото предстояло Световно първенство, където ще е много ангажиран да спасява дузпи и да отклонява топката.


zhelyo
 

Кое ке падне още?

Избери отговор!
Край