Радан се радва за Радев с Путин, ето как предаде България на Русия (снимка)

Nov 14, 2016     zhelyo     16390
МОСКВА - Стана ясно КОЙ точно предаде България в ръцете на Путин, след като Цецка Цачева изгуби изборите от Румен Радев.


Както е известно, предстои скоростно демонтиране на декоративните стиропори от сградите, отлепяне на тънкия слой магистрали и завръщането на надпартиен независим и смел експерт, подкрепян от леви, либерали и патриоти. Но никой не очакваше вината за този удар по политическата стабилност да дойде от все по-мощната про-западна десница.


Изненадващо страната ни не бе предадена от сговор на обичайните заподозрени, а от евроатлантика Радан Кънев. Или поне това се вижда от снимка, направена тази вечер в едно от подземията на Кремъл.
"Явно след избора на Тръмп Сорос е обърнал палачинката и е пратил дясната си ръка при Путин, за да се разберат" - коментира снимката независим вече след правителствената оставка журналист.


Според запознати Кънев е изтъргувал България срещу обещание от страна на Путин да го направи главен прокурор, веднага щом руският президент успее да се сдобие с доза полоний 210, достатъчна за цаца.


Неслучайно премиерът Борисов по-рано през изборния ден отправи послание към агнешките главички - единственият източник на месо в Русия след продължаващите над година санкции.zhelyo


 

Ще се наиграят ли агнешките главички?

Избери отговор!
Край