Путин помилва и българите

Dec 25, 2013     zhelyo     7539
Във връзка с олимпийските игри в Сочи руският президент Путин реши да помилва българите и да ги прати в Германия.


„Този път освобождението е истинско, а не като през 1878 и 1944 година” – се казва в декрета на самодържеца.


„Присъдата на България бе до построяването на „Южен поток” и АЕЦ Белене, но малката държава изтърпя много и заслужава предсрочно освобождаване. Толкова послушни затворници не сме имали в цялата история на империята и те заслужават поощрение” – завършва документът.
 
Новината свари българите неподготвени, а слухът, че на летищата в големите градове чакат немски самолети, готови да извозят всички желаещи за Германия, направо разгневи 80% от населението.

 
„Бах го, тъкмо съм седнал да ям свински уши и някой ми разваля празника с това освобождение. Как ли пък не ще тръгна за Германия. Аз такива чисти и подредени държави не харесвам” – обобщи народните тежнения пълен господин на средна възраст.

 
Все още не е ясно дали Путин ще закрие БТА, но усилено се говори, че Светлана Шаренкова е в шоково състояние, а Волен Сидеров е прекъснал почивката си на Карибите и е заминал спешно за Москва в опит „да спаси ситуацията”. Както е известно, г-н Сидеров има не само лош опит с немските авиолинии, но и онтологичен проблем с Германия като цяло.

 
Най-доволни от промяната са членовете на Светия синод, които наскоро получиха дипломатически паспорти от министър Вигенин. По наша вътрешна информация почти всички представители на висшия клир са готови веднага да приемат протестанството или католицизма, ако в замяна получат жилище в Германия и луксозна немска кола.


Vasko Bog

По-мило ли ви стана?

Избери отговор!
Край