Путин покани Радев заедно да изяснят "всички обстоятелства около смъртта на Алексей Навални"

Feb 16, 2024     zhelyo     2574
МОСКВА - Руският преиздент покани българския си колега, за да разсее всички съмнения пред него, че има пръст в изненадващата кончина на именития затворник.

Путин обяви, че е огорчен от съмненията, които Радев внушава, сякаш не е било очаквано от един, недотровен с новичок и лежащ в тъмница отвъд Полярния кръг човек без достъп до нормални медицински грижи, да вземе да умре.

"Не разбирам от какво е изненадан колегата Радев. Но нека да дойде, да пием по един чай, да го обвиня в тероризъм, както аз си знам, па да видим какви обстоятелства ще седне да изяснява. Пумпал" - сепна се Путин, след като видя статуса на българския президент в новата си любима социална мрежа, известна в по-лоши времена като Туитър.
По-късно Румен Радев се е опитал да обясни, че е имал предвид дали някой враг на Путин не е убил Навални, за да злепостави чудесното отношение и условия в руската изправителна и правораздавателна система, но от Кремъл обяснили, че президентът им си е легнал сърдит.

"Една седмица без стоене до прозорци и пипане на дръжки на вратите на коли" - предписали лекарите на българския президент, за да се успокои.

Вие какво очаквахте?

Избери отговор!
Край