Правителството: Тихо, бе, теглим дълга с личната карта на Гърция

Aug 15, 2013     zhelyo     5350
Правителството най-после изплю камъчето, като обясни под сурдинка, че новият външен дълг ще бъде изтеглен с личната карта на Гърция и тя ще се наложи да връща лихвите.


"Гърция е болна, цялата е в заеми. Никой няма да ѝ повярва, че някой е теглил от нейно име. А ние имаме копие на личната ѝ карта, защото се е подписвала за АЕЦ "Белене" и за импийчмънт на Плевнята" - обявиха управляващите.


По този начин се цели спад в напрежението около промените в бюджета, тъй като парите ще бъдат изцяло в плюс, а пък южната ни съседка може дори да не забележи, след като дължи майка си и баща си.
Очаква се в близките месеци България да предприеме обаждания от скрит номер, с които да иска спешно Германия да даде по някой друг милиард евро, защото Кипър е пострадал в автомобилна катастрофа, а чрез proxy-сървър "нигерийски принц" ще праща съблазнителни имейли до САЩ.


Фискалният резерв страната ни ще запълни и с кратка обиколка по мазетата на балканските страни в късната есен, когато би трябвало всички буркани да са си по местата.


zhelyo

 

Бива ли така измама?

Избери отговор!
Край