Сензация! Шок! Гевгир! Плевнелиев свалил руския самолет с играчка от шоколадово яйце!

Nov 25, 2015     zhelyo     10944
ЛАТАКИЯ - Враг №1 на кримската селищна система Росен Плевнелиев пое отговорността за свалянето на руския СУ-24 на границата между Турция, Сирия, умерената опозиция, неумерената опозиция и крайно примитивната и необуздана опозиция.


"Получих шоколадово яйце. Играчката беше пъзел. Това е най-тъпата и скучна играчка, метнах я с все сила към небето. И сигурно така съм свалил нарушителя на турското въздушно пространство" - обяви Плевнелиев.


От НАТО, организация, лишена от адекватност, но не и от въобръжение, потвърдиха версията на Плевнелиев. В САЩ пък обявиха, че именно затова шоколадовите яйца са забранени в Щатите, щото заради тях може да се случи тероризъм.
По този начин се доказа, че Плевнелиев е истинската бариера пред руските имперски интереси и не е свалил руския самолет над България, само защото е уважил кредото на своя приятел Бойко Борисов да се снишава и да се прави на мъж само пред баби, журналисти и огледалото.


Путин обяви, че е очаквал това от Плевнелиев и няма търпение поляците да ни оправят самолетите, за да свали един за отмъщение.


zhelyo

Какъв ще е следващият удар срещу Русия?

Избери отговор!
Край