Обама забави намесата в Сирия, все още се изчислява колко бомби са нужни за демокрация

Sep 5, 2013     zhelyo     4283
Все още има противоречиви данни и изчисления за това колко бомби са необходими на Сирия, за да се доведе демокрацията в тази размирна страна. Това съобщи Барак Обама с типичния си артистичен и харизматичен тон, с който би му било простено дори да те напсува на майка.


Президентът на САЩ обясни, че разминаванията се получават заради казуса дали да бъдат пуснати бомби само върху Асад и поддържниците му или и върху главите на ислямистките бунтовници, яхнали протестите на сирийския народ, започнали преди 2 години.


"Хубаво, ще махнем Асад, ама май не е ОК да разчистваме на някакви подобни пътя към властта. Но колко бомби ще отнеме демокрацията?" - попита риторично Обама, разчитащ Конгресът на САЩ да стигне до точен отговор.
Същевременно лидерът на Свободния свят отговори на Волен Сидеров, че няма намерения да прави Трета Световна война, но не изключи възможността да проведе 2.5-а Световна война.


Обама призова Сидеров да позволи на България да се присъедини към силите на САЩ и НАТО, като заплаши в противен случай да си го премести в другия крачол и пак да използва въздушните ни коридори и бази.

zhelyo

Колко бомби са личната ви демокрация?

Избери отговор!
Край