Обама заподозря властите в България в употреба на ментално оръжие, заплаши с военен удар

Sep 12, 2013     zhelyo     9035
Барак Обама обвини властите в България в използване на ментално оръжие, изразяващо се в обидна тъпота, срещу мирното население на страната. Американският президент дори заплаши с военна атака, ако правителството в източноевропейската страна не демонстрира воля да поправи грешките си.


"По всякакви директиви на ООН ползването на ментално оръжие е забранено. Още повече срещу цивилни. Искам да обясня на България, че следим главоломната тъпота, която властите изливат ежедневно над мирните граждани и се готвим за намеса" - съобщи Обама в ефира на CNN в изявление, премълчано от българския CNN по обективни причини.


Анализатори смятат, че изявлението на Обама идва, след като употребата на тъпота срещу българските граждани постигна нови върхове, след като от 3 месеца правителството и парламента на страната не могат да се сетят по чия идея Държавната агенция по национална сигурност бе дадена в ръцете на Делян Пеевски.
Допускат се и тезите, че докато в Сирия дипломатическите мерки може да дадат ефект, в България надали има как с дипломация да се борят катили, а и ще идат зян всичките самолетоносачи, паркирани в синята зона на Средиземно море.


Ментално оръжие у нас се използва от край време, като досега международната общност не обръщаше внимание, защото не вярваше, че в страната живеят хора, които може да бъдат спасени от тъпотата.


zhelyo

Как трябва да реагира международната общност?

Избери отговор!
Край