Нова квантова криптовалута шашка с произволни стойности

Dec 14, 2017     zhelyo     2041
ВИРАЛНАТА РИТУАЛНОСТ - Нова криптовалута шашардиса света и тарикати от цял свят се чудят сега балон ли е или ще им изкара много незаслужени пари, ако вложат малкото си заслужени пари.

Криптовалутата е с квантова същност и нейната стойност не се влияе от спекулации, но е и тотално произволна, което я прави едновременно най-сигурната, но и най-несигурната в света.

"Представете си, че си купите от новата криптовалута за 50 лева. В следващия момент, стойността им може да е 270 000 лева, а в друг момент - 0.13 лева. Защото квантовите пари са ту тук, ту там. И котката на Шрьодингер понякога е Пеевски по документи - беден и корпулентен, а понякога е Пеевски в реалността - богат и секси" - споделя човек, анализатор на финансите и икономиките, но нямащ особено много пари, та му се налага да ходи по кабеларки рано сутрин, вместо да пие ягодово дайкири и да не му дреме дали го мислят за истински мъж.
Така създалите се пари се наричат квинти - като кинти, но с квантова заигравка, което впечатлява простоватите хора, дето примерно теглят бързи кредити.

Световното население полудя по новата валута, но все пак се появиха и хора, твърдящи, че тя не съществува и всъщност това е криптоначин за мятане на пари през балкон.

Какво е бъдещето на парите?

Избери отговор!
Край