НАТО ангажира българската НАП в борбата срещу Путин

Apr 2, 2015     zhelyo     3986
ЗАПОРОЖИЕ, ИЗТОЧНА УКРАЙНА - Силите на НАТО обявиха, че ще дадат шанс на българската Национална агенция по приходите да постави под запор руските военни части в Украйна и да секне амбициите на Путин за настъпление в Европа.


НАП успешно скърши хатъра на руския президент да стане шеф на БТК, след като наложи запор акциите на телекома и така Цветан Василев си остана без едното евро.


"Впечатлени сме от НАП. Ние тука санкции, тихомълком, с намеци и скърцане. А те - запор, прас и чао! Изглеждат по-подготвени от нас да устоят на амбициите на Кремъл, ще ги пробваме в Донбас" - обяви шефът на НАТО Астрид Линдгрен.
Очаква се екипи, въоръжени с баджове с надпис "данъчен инспектор" да щурмуват сепаратистите още утре и да им доведат минимум дислексия с блицревизия за 5 години назад.


Междувременно Сотир Цацаров се свърза със Североатлантическия пакт и предложи да разтури всички сделки на Путин със задна дата и да прати селектирани прокурори да разкатаят статуквото в Москва, тъй като си нямали работа в България, понеже тук всичко е наред и спокойно.


zhelyo

 

Пак опряха до нашенската мощ, а?

Избери отговор!
Край