Мексико също ще строи стена по границата със САЩ, поръчват я на Walltopia

Mar 15, 2017     zhelyo     28439
МЕХИКО - В отговор на многобройните твърдения на американския президент Доналд Тръмп, че ще построи стена с Мексико, мексиканския президент Енрике Пеня Нието обяви, че също започват строеж на стена по границата със САЩ.


Необходимостта от втора стена е същата като необходимостта от първата стена, убедени са експерти по международните отношения.


Стената ще бъде изградена от номер 1 фирма в света в тази сфера – българската Уолтопия. Стената ще бъде от ново поколение – обяви шефът на Уолтопия Ивайло Пенчев – който с типичния си стил обяви, че стената ще е "да си ебе!" и ще доставя едновременно сигурност, но и развлечение за малки и големи.
Също така ще има и добавена реалност, защото вместо стандартните препятствия за катерене ще има и възможност за допълнително покачване на адреналина от страна на американските гранични власти. В стената ще бъдат изградени отвори, през които катерачът ще може да вижда движението на щатските граничари и ще може да ги избягва по различни пътища по стената. Разбира се ще има и нощно катерене, като за допълнителен адреналин то няма да е осветено, а всеки катерач, ще има апарат за нощно виждане, за да имат равен старт с колегите от другата страна.


Мексиканския президент заявки: "С тази стена милионите песо, които нашите граждани плащат на трафиканти за да влязат в САЩ, ще бъдат усвоени от държавата, а самите трафиканти ще бъдат назначени като инструктори по катерене, така ще се отворят много нови работни места. Нието също добави, че щом Мексико ще плати американската страна, то тогава и американците ще платят мексиканската"


Ba4iq
 

Какво да има между двете стени?

Избери отговор!
Край