Меркел привиква Борисов и Ципрас на бис, за да реши на кого да вдигне завода

Mar 25, 2015     zhelyo     5135
ЦВИШЕН ИРЕ ВАРМЕ БУЗЕН - Канцлерът на световните шампиони по мач Ангела Меркел обяви, че ще извика на директен сблъсък за сърцето си премиерите на България и Гърция.


"Юнген, ше вдигна завод! Но на кого - предстои да реша. Дайте ми всичко от себе си, поразкършете се!" - хвърли предизвикателството желязната фрау.


След като Алексис Ципрас доказа на Меркел, че гърците не са мързеливи, а Борисов отдавна е завладял с банкянски блицкриг къшей от сърцето на канцлера, тя обяви, че е раздвоена кой заслужава повече любовта ѝ.
"Лятото ще ида на Гърция, ще ида и на България да се попека. Като всяка порядъчна германка на моята възраст, аз ще мога да оценя старанието на местните гларус-премиери и ще реша къде ще открием 3000 работни места за сглобяване на цялостен автомобил и чия икономика ще живне от това" - делова бе Меркел.


Междувременно британският премиер Дейвид Камерън все още очаква Борисов да му звънне да го вземе да гледат мач някоя събота, защото имал имидж на заврян зет и искал да се научи на мъжество.


zhelyo

На кого ше дигне завод?

Избери отговор!
Край