Люк Скайуокър идва да спаси човечеството от 2020

Dec 21, 2020     zhelyo     3871
2020 - Страхотни новини за нашия къшей галактика станаха ясни преди броени минути. Безспорно отвратителната година ще бъде спасена в самия ѝ край и то не от кого да е, а от познат джедай.

Всеки момент се чаква от асансьора да слезе Люк Скайуокър и да развърти лазерния си меч срещу китайския вирус, хорската тъпота, финансовите несправедливости и да върне живота към старото нормално.

"Да, подозирахме, че миналите почти 12 месеца бяха всъщност част от нещо, измислено от Disney с цел правене на пари. Но и което е абсолютно поправимо с малка щипка от миналото, лека препратка откакто Lucasfilm изобщо не правеше пари. Частичка, която дори да е нескопосан Deepfake, пак ни разгъделичка душичките и носи щастие. Всичко е добре, когато Силата е с нас" - обясниха участници от 2020, неизпокапали като стормтрупъри въпреки носенето на маска.
Разбира се, просълзяващия радостен край на малоумната година не задоволи всички, а повдигна въпроси и стана повод за спорове в Интернет.

"Защо тва дребното зелено нещо не беше голямото добрутро в тия новите пълнометражки вместо тая скучница Рей? Кой щаб реши това безумие" - възмущава се жена в reddit. 

Как можеше Люк да изглежда по-убедително?

Избери отговор!
Край