Евро 2020 (Въображаемо от Симитли™)

Jul 20, 2020     zhelyo     1721
Европейското няма да се случи тая година. Уж ще е през 2021, но нещата са тръгнали така, че 2021 навярно просто няма да има, защото атомни бомби. Затова нека затворим очи (и после ги отворим, за да си го дочетем това, де) и да се пренесем в свят, в който коронавирусът не е такава заплаха и се цери с бой и секс на гладно в Симитли, където ще са събрани отборите на специален лагер и ще играят мачовете си там.

Ето репортаж с основните акценти, като заради гостоприемството си и умението си да побира колкото си иска публика на стадионите си, България получава едно от недозаетите в сегашния свят места.

В една група нашите се падат с Украйна, Русия и Турция и докато другите три отбора си играят на Кримска война, лъвовете просто инстинктивно оцеляват с три равенства и заемайки 4-тото най-добро 3-то място в груповата фаза на турнира, продължават напред.
В Симитли се осъществява парад поради постижението, кукери гонят злите духове, вируси и заглушават СРС-тата, с които се подслушват високопоставените политици от цял свят.

Другите страни, които се класират, са Русия, България на Алпите - Швейцария, Уелс, Дания, Неандерландия, Австрия, Чешко, Хърватско, Полша, Германия, Франция и може би някаква друга страна, няма да броим сега.

Продължаваме напред след победа с 1:1 над Уелс, който резултат постигаме лесно, тъй като Апостол Апостолов на предната вечер се е почерпил на принципа "полят осминафинал - взет осминафинал", отишъл в къщата за гости на уелсчани и осъществил дейност, с която се слави отдавна. Уелсчани са без правилен ход в мача, в смисъла, че не са могли да ходят.

На четвъртфиналите трикольорите се изправят срещу Австрия, които от страх излизат с метални гащи. Запазвайки честта си, те не успяват да запазят мобилността си и с трудното за носене бельо инкасират три безответни гола от Мартин Камбуров, който излиза в мача сам.

На полуфинала срещаме най-сетне по-сериозен противник и това е бойкият тим, обединен от останките на Италия, Испания и Англия подир COVID-19, който елиминираме по хитър начин - нашите работници в тези страни са вече мнозинство, организират преврати и обявяват тези територии за анексирани към България и следователно няма смисъл да играем помежду си, а само привличаме в националния ни отбор Рахийм Стърлинг за цвят.
На финала на градския стадион в Симитли България се изправя срещу Германия. Изнасят Йоаким Льов на полувремето с линейка, че е преял със сополи от нерви. Германия повежда и в последните минути Негово светейшество император и Божи заместник на Земята Иван Гешев е принуден да освободи Бойко Борисов от затвора, който прелъстява Меркел и тя свири команда кръгом, немците си зашиват 2 гола. България става европейски шампион в Меката на футбола.

Туй то.

Да излезем ли по улиците да празнуваме?

Избери отговор!
Край