Родни властимащи призоваха Альона Макарова да си донесе 250-те млн. евро у нас и да не се страхува от записи

May 20, 2019     zhelyo     5140
ПАТРИОТИ ЗА ОЛИГАРСИТЕ - Представители на народната власт от България пожелаха да се разбере, че развой с оставка на правителството след изтичане на скандален запис като в Австрия тук е невъзможно.

"Искаме да е ясно, че тук с незаконен запис, ако някой бъде уличен в корупция, нищо не става. Затова призоваваме г-ца Альона Макарова да идва с 250-те си милиона евро и да се развъртим" - споделя от една от терасите си лидер на една от партиите във властта.

Неизненадващо за никого и голям дял от опозицията също призова племеничката на руски олигарх да не се страхува и да дойде тука, защото ако не харесва властимащите, и другите имат какво да обещаят.
"Не е изненадващо, че очевидната измамница получава такива апели от България. Там продажността е същевременно и състезание по мозъчна оскъдност" - коментира човек, който отдавна знае, че Дарвиновата теория на еволюцията е щуротия.

Междувременно българите нямат търпение да видят записи как мними руски олигарси обещават за 19-ти път строенето на АЕЦ Белене.

Може ли да падне правителство заради такъв запис у нас?

Избери отговор!
Край