Зеленски поиска от Денков автомобилите, иззети от пияни и дрогирани шофьори у нас, дават му ги

Aug 23, 2023     zhelyo     12965
У МИЦОТАКИНИ - На състоялата се среща в Гърция държавният глава на Украйна и ротационният министър-председател на България обсъдиха дали има заплаха за плажовете на Одеса от ешерихията на Царево. 

Освен екологичните теми и условията за бивакуване в Княжеската градина в центъра на София, двамата са обсъдили и възможността иззетите от пияни и надрусани български шофьори да се използват от Въоръжените сили на Украйна.

"Трябват ни автомобили. Старите ще стреляме, за да се упражняваме. Новите ще ги превърнем в дронове за шпионаж и атаки по военни обекти на Путин. А луксозните автомобили ще ги караме до курортите в България" - обяснил украинският президент на нашия премиер.
Българският премиер обявил, че прегръща силно идеята, защото така ще се освободят повече места за паркиране у нас, а и нацията ще започне да ходи повече пеш и да постига 10-те хиляди крачки на ден, чрез което да намалят сърдечно-съдовите заболявания.

Двамата се разбрали още и за украинчетата в български училища през новата година да има повече ваканции, шестици и да могат да взимат за себе си телефоните на децата и внучетата на коментиращите срещу Украйна чички и лелки.

Е, хубаво ли е това?

Избери отговор!
Край