Конституционният съд на Иран призна втория пол

Jan 9, 2018     Томпсъна     6148
СВЯТ - Законодателните органи на Иран решиха, че е крайно време държавата да влезе в 19-ти век.

Това стана в резултат от протестите на крайно либералната опозиция, които продължиха повече от седмица. Един от протестиращите коментира:

"Може би не беше това основната цел на протеста, ама то като се съберат много хора зад една кауза знаете какво става."
Жените вече ще могат сами да избират цветовете на бурките си. По този начин вече няма да минава оправданието пред съседа от входа, че си се объркал, защото "жените ни се обличат еднакво."

Освен край на "инцидентните" swinging практики, това ще сложи край и на популярното иранско ТВ шоу "Търси се..", в което малко момченце с вързани очи се поставя в центъра на оживен площад, завърта се три пъти и след като му махнат превръзката за очи има на разположение 2 минути да разпознае майка си в тълпата.

Президентът на САЩ Тръмп не беше намерен за коментар, тъй като беше зает да разглежда внимателно бутоните на асансьора в един от небостъргачите си.

Експерти приветстваха решението на Техеран, като според тях то ще допринесе за постигане на стабилност в региона. Според критици, то само ще отвлече общественото внимание от основните проблеми пред които е изправена страната, като например стартирането на зоополиция.

Кой пол от Иран най-много ви тревожи?

Избери отговор!
Край