Контра-пропагандата на ЕС ще представлява популяризиране на ТВ Алфа

Mar 24, 2015     zhelyo     3964
БРЮХСЕЛ - Контрагандата, която от Европейския съюз смятат да предприемат в отговор на хибридната война на Путин, ще разчита изцяло на самата пропаганда, идваща от Кремъл.


"Нямаме излишен ресурс и ако имахме някакви милиони, щяхме да ги нашием в гръцката икономика. Ще трябва да подходим по най-евтиния начин, дайте европейски ефир на ТВ Алфа" - решиха от расата на бюрократите.


Според социологически изследвания причината за ефективността на про-руската пропаганда е, че само част от нея стига да повечето хора, а ако те я видят в целия ѝ блясък и с патоса на Волен Сидеров или Магдалена Ташева, никога няма да се вържат.
За превода на съдържанието на Алфа ще бъдат оделени далеч по-малко средства, отколкото ако ЕС създаде собствено съдържание.


"Нека говоренето за ционистки заговори, кемтрейлс, гейропа и истерията, маскирана като православен консерватизъм, бъде превърната в най-силното лице на Путиновия режим!" - пожелаха си от ЕС, решавайки да монтират из всички улици и площади екрани, от които по 24 часа да струи съдържанието на родната про-руска телевизия.


zhelyo

Влияе ли ви информационната война?

Избери отговор!
Край