Обменът започна: Пращаме в КНДР Пеевски за нов чичо на Ким Чен Ун

Feb 13, 2014     zhelyo     5780
Програмата за медийно-образователни сътрудничество и обмен между България и Северна Корея започна с командироването на Делян Пеевски за нов чичо на Ким Чен Ун.


Депутатът от ДПС ще помогне в Северна Корея за развитието на медиите, след като от страната завидели за престижната 100-на позиция на България в класацията за свобода на словото, направена от Репортери без граници.


"Пеевски ще е новият чичо на Ким Чен Ун и ще бъде назначен за министър на медийната пропаганда, като ще допринесе с опита си за развитието на онлайн-медиите в КНДР" - съобщават от Министерски съвет.
Кучетата на Ким Чен Ун също се облизали, когато видели снимки на новия национален чичо.


Срещу Пеевски България ще получи PR-експерти, които да вдигнат нивото на опорните точки на властта у нас, така че населението наистина да помисли управляващите за богове, изобретатели на дъгата и заслужаващи паметници с размерите на Годзила.


В образователен план страната ни ще изпрати окупиращите университети студени да се научат да отглеждат ориз в селата извън Пхенян, където животът бил спокоен, а смъртта на един засищала глада на другиго.


zhelyo

 

Смятате ли българската дипломация за извънредно невероятна?

Избери отговор!
Край