Киноцентър Бояна приема сексуални хищници от Холивуд като бежанци

Nov 13, 2017     Debnadaviebna     2332
В ПОЛИТЕ НА ВИТОША И МАЛКО В ПАЗВАТА Ѝ - Киноцентър Бояна обяви, че ще предостави бежански статут на обвинените в изнасилвания и сексуални посегателства холивудски звезди.

"Очакваме холивудските известни да ни обогатят културно, вече имаме разрешение от министерството на културата", казват от киноцентъра.

В Бояна има достатъчно място за настаняване на очакваните милиони бягащи от Холивуд поради вълна от обвинения в сексуални посегателства, които кандидатите за политическо убежище от Холивуд определят като лов на вещици. Интересното е, че лов на вещици се нарича и ексцентрична сексуална практика на богатите големци там.
Вече има планове бежаниралите да бъдат въвлечени в кинопродукциите ни, както и досега, но вместо с пари, ще им се плаща с момченцата, които са били отхвърлени от лятна работа в някой манастир.

Неправителствени правозащитни организации приветстват решението на киноцентъра и информират гражданите, че всички, които твърдят, че това са rapefugees, а не KLETI BEJAMCI, майки с деца, са расисти и културофоби.

Авторът, http://bullschmeiser.blogspot.bg

Вие кой бежанец бихте приютили?

Избери отговор!
Край