Разкритие: Смъртта на Елизабет II била крита две години, за да ѝ взимат пенсията

Sep 12, 2022     stoyo     13931
БАЛМОРАЛ – Броени дни след официалното обявяване на смъртта на кралицата на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, Елизабет Две, стана ясно, кралицата e починала през 2020 г.

Причината за казването на този факт толкова късно не е защото Български пощи са споделили новината във времена на хакерска атака, а икономическата криза заради санкциите срещу Руската федерация, поради които зимата ще е тежка и гладна, според новата премиерка на острова – Лиз Тръс.

„Никой човек не може да доживее до 96 години, знаех си, че има нещо гнило“, споделя 97-годишният М.Х., който е запознат с тъмните тайни на световната конспирация.
Причина за обявяването на тъжната вест е дошла след вдигането на имотния данък и такса смет в Лондон, което дошло нанагорно на семейство Уиндзор.

"Искаме да продадем Бъкингамския дворец, за да го бутнат и да вдигнат многоетажна жилищна сграда, а всеки от наследниците да получи по няколко апартамента, които да пусне под наем" - сподели източник от кралското семейство.

Мъртва ли е Елизабет Две?

Избери отговор!
Край