Джо Байдън приписа Белия дом на имотни измамници, смениха ключалката

Sep 28, 2023     zhelyo     3190
НАШИНГТОН - Вчера американският президент Джо Байдън не е успял да отключи вратата на Белия дом и да си влезе у тях, предаде Washington post.

След като опитал всички ключове от своята връзка, както и резервния, който носел на ластик около врата, той бил посрещнат от охрана, която го помолила да напусне, тъй като бил на територията на частен имот. На объркания американски президент бил показан договор за продажба на сградата с неговия подпис, но той не си спомнял такава сделка.

Оказва се, че Байдън е станал жертва на измамници, които се възползвали от деменцията му и придобили имота, като адвокати считат, че нищо не може да се направи, тъй като лидерът на Свободния свят не е под запрещение и щом може да е президент, значи може и да продава имоти.
Това не е първият път, когато Байдън показва признаци на забравчивост и дезориентация. През юли той забрави името на своя заместник-президент Камала Харис и я нарече Живка, а през август той обясни на журналистка, че вече не може да се казва Нигер на публично място и пожела да не му се задават въпроси с расистки уклон по повод преврата в африканската държава.

В момента Белият дом е пуснат за продажба в сайтове за имоти, като за имота пише, че е "тих, същевременно комуникативен, почти без миризма на възрастни хора. Качваш се и живееш. С ТЕЦ."

Ще стане ли президент за втори мандат?

Избери отговор!
Край