Christmas leaks: Изтекоха хиляди коледни писма на световни политици до Дядо Коледа!

Dec 12, 2018     zhelyo     5435
ИНТЕРНЕТ - В Интернет изтекоха милиарди писма на стойност 270 терабайта, адресирани до Дядо Коледа.

Сред лийкната кореспонденция преобладават скучни писма на смотани деца от цял свят, но се открояват и такива от световни полицити, богати хора и дори самият Добър старец, който явно си е пробвал имейла, пращайки си писмо до себе си от резервната поща в АБВ.

"Има писмо от Тереза Мей, която иска от Дядо Коледа да ѝ подари хубав Брекзит. Има и от Ангела Меркел, която иска супер симпатична група бежанци, които да се харесат на германците" - споделя Юлиан Асанжов от вестник Марица, който е сред медиите, имащи достъп до изтеклите писма.
Вече е ясно, че Доналд Тръмп е поискал от своя връстник химикалка, която пише с течен шоколад, а Вадимир Путин е питал Дядо Коледа дали той има нужда от нещо.

От богатите хора има писмо от Илън Мъск, който моли дядо Коледа за нов бонг, а създателят на алибаба Джак Ма  му предлага безплатни доставки, вместо да хаби елените. Кирил Домусчиев пък е обявил, че ще се радва, ако Снежанка дойде да живее в Есте, защото имало напрегнати министри и футболни съдии, които ще ѝ се зарадвали.

В течовете има писма и от български политици, като Корнелия Нинова моли за седло за кон, което има "ти знаеш какво да стърчи от него", Бойко Борисов моли за джуджетата да дойдат да свършат работата на некадърния материал, който е превзел партията му, а от Демократическа България молят Дядо Коледа да им подари едно да си имат още една цифра преди десетичната запетая.

Писахте ли на Дядо Коледа?

Избери отговор!
Край