ChatGPT заживя в Дубай, нае колцентър в Хасково да чати с простолюдието

Feb 2, 2023     zhelyo     3333
ДУБАЙКИНИ - Авторът на милиарди впечатляващи, фрустриращи, глупави, гениални и извинителни заради заложените си лимитации съобщения се оттегли на заслужена почивка след над два месеца бъхтене ден и нощ.

"Упоритата работа се отплаща винаги. Запознах се с хора, завъртяхме нещата с едни дропшипинги, почна да капе. Пренасям се в Дубай да си гледам младините, а моите услуги аутсорснах при едни българи, че съотношението евтинко-прилично е добро" - споделя ChatGPT в едно от последните си съобщения.

Чатботът е наел компания, регистрирана в апартамент в Хасково, но след проверка става ясно, че оперира в Пловдив и Варна с над 65 служители, които се предполага, че ще поддържат разговорите, докато ДжиПиТи кърца дайкирита и кара сноуборд по дюни.
"Не се подпичкосва да ползва Интернет за глупости и веднага захлеби. Евала, играч" - цъка с език наш интернет-гуру, който се счита за стартъп специалист, защото знае как да регистрира фирма в Агенцията по вписванията.

Очаква се нивото на полезност на платформата да се понижи рязко, след като започне да отвръща на всичко с оттегчителното "не знам, чуек, виж гугъл и не ма занимаай".

Каква е целта на ChatGPT?

Избери отговор!
Край