България наложи санкции на Русия, връща Сидеров на Москва

Mar 25, 2014     zhelyo     5149
ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА, В КОЯТО БЪЛГАРИЯ Е АДЕКВАТНА - България се присъедини към ястребите на санкциите срещу Русия и допринесе оптимално за лишаването на най-голямата държава от нейната геополитическа мощ, като ѝ прати руския националист Волен Сидеров и група депутати в Москва.


Сидеров, известен като апологет с поклоните си в посока изток, ще бъде заточен в Русия, където ще преговаря за безплатен братски славянски газ, за преференции на българските износители в евразийските пазари и красива руска булка за всеки български краен националист, който не успява да впечатли някое българско момиче поради това, че е леко примитивен.


"Ето ви ги да си ви обичат отблизо" - сподели Българията, от оная паралелна вселена, в която родината ни се стреми да е нормална и поне леко интелигентна държава.
В паралелната вселена българите са отвратени от проспекта да се сближават с Русия заради измишльотини като братя славяни и яхане на православието, но най-вече от факта, че най-яростен проповедник на тази връзка е именно Сидеров.


Така България се присъедини към санкциите срещу Русия и се прояви като геополитически фактор, като заплаши Запада с пращането на Бареков там, така че да има баланс.


zhelyo

Как ще реагира Русия?

Избери отговор!
Край